7.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

10
7206

7.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

7.sınıf 1.dönem 2.listening ve speaking sınavı örnek soruları indirme sayfasına hoş geldiniz. Speaking ve listening soruları aynı text üzerinden 2 ders saat içerisinde bitirilebilecek şekilde hazırlanmıştır. Orta düzey öğrenciler için uygulaması pratik ve kolay bir sınavdır.  İlk ders saatinde listening uygulaması bittikten sonra bu sefer dinledikleri paragraf ile ilgili sorular sorulacak ve nihai sınav notu listening-speaking oturumu için 2.ders aynı kağıt üzerine girilebilecektir. 25 puanlık speaking için hazırladığımız 10 soru içinden 5 soru sorulması sınavın uygulanabilirliği için ideal olacaktır.

7.sınıf 1.dönem 2. sınav için listening text-audio ve soruları:

Bu listening soruları 3.ünite E7.3.L1 Students will be able to recognize specific information in oral texts dealing with past events and dates kazanımları için hazırlanmıştır.

  • Fill in the blanks according to the audio you listen to.

Mustafa Kemal Atatürk was born in Salonika in 1881. He was a great Turkish leader. On 19 May 1919, he went to Samsun to start Turkey’s fight for freedom. On 23 April 1920, he helped start the new Turkish government. Atatürk made Turkey a republic on 29 October 1923 and became its first president. He changed the alphabet on 1 November 1928. This made reading and writing easier. On 21 June 1934, he got the last name ‘Atatürk.’ He did a lot for Turkey. Atatürk died on 10 November 1938 at 9:05 am. People in Turkey remember him as a great hero.

Speaking için örnek sorular 3.ünite E7.3.SI1. Students will be able to talk about past events and definte time kazanımı için hazırlanmıştır.

  1. Question: When was Mustafa Kemal Atatürk born? Answer: In 1881.
  2. Question: Where was Atatürk born? Answer: Salonika.
  3. Question: On what date did Atatürk go to Samsun to start Turkey’s fight for freedom? Answer: 19 May 1919.
  4. Question: When did the new Turkish government start? Answer: 23 April 1920.
  5. Question: When did Atatürk make Turkey a republic? Answer: 29 October 1923.
  6. Question: When did Atatürk become the first president of Turkey? Answer: In 1923, after Turkey became a republic.
  7. Question: What major change did Atatürk make on 1 November 1928? Answer: He changed the alphabet.
  8. Question: When did Atatürk receive the last name ‘Atatürk’? Answer: 21 June 1934.
  9. Question: What did Atatürk do for Turkey? Answer: He started the fight for freedom, formed the republic, and made many changes.
  10. Question: When did Atatürk die? Answer: On 10 November 1938 at 9:05 am

Dokümanlarım sayfasına geri dön>

4.1 10 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

10 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mtt
Mtt
2 ay önce

güzelmiş

Bro
Bro
1 ay önce

Siteyi cokkk begendimm ellerinize saglik



Bro
Bro
1 ay önce
Reply to  ingilizcepedia

Rica ederim iyi aksamlar

whatthefike
whatthefike
1 ay önce
Reply to  ingilizcepedia

🙁

Ceyda
Ceyda
1 ay önce
Reply to  whatthefike

Neden böyle birşey yazma gereksinimi duydunuz bilmiyorum &

Bro
Bro
1 ay önce
Reply to  ingilizcepedia

Rica ederimmm

cafer
cafer
1 ay önce

çok güzel teşekkürler

Ceyda
Ceyda
1 ay önce

Güzeldi. Siteyi güzel buldum. 2. Dönemde bekliyorum. Meslektaşım mısınız bilmiyorum. O yüzden hocam demedim kusura bakmayın 🙂

Last edited 1 ay önce by Ceyda