8.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

0
7661
8.sınıf 1.dönem 2.listening sınavı
8.sınıf 1.dönem 2.listening ve speaking soruları indir

8.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

8.sınıf 1.dönem 2.listening ve speaking sınavı indirme sayfasına hoş geldiniz. Listening audio dosyası dinleme metninin hemen altına örnek sınav kağıdıyla beraber eklenmişir.

8.Sınıf 1.dönem 2.listening sınavı E8.3.L1. Students will be able to get the gist of short, clear, simple descriptions of a process kazanımı için hazırlanmıştır.

  • Listen to the recipe and put the steps in the correct order. Burada paylaşılan yemek tarifi cevap anahtarı olarak kullanılması için doğru sıra ile yazılmıştır. Aşağıda paylaşılan örnek sınav kağıdında karmaşık bir sıra ile aynı tarifi bulacaksınız .

Recipe: Classic Spaghetti Bolognese

Ingredients

200g spaghetti
1 small onion
1 garlic clove
250g ground beef
1 can of tomato sauce
1 spoon of olive oil
Salt
Pepper
Grated cheese (optional)
Steps

  1. First, boil water in a big pot.
  2. Second, add spaghetti to the boiling water and cook for 10 minutes.
  3. Third, chop the onion and garlic.
  4. After that, heat olive oil in a pan.
  5. Then, cook the onion and garlic until soft.
  6. Next, add ground beef to the pan.
  7. After the beef, cook until it’s brown.
  8. Now, pour tomato sauce into the pan.
  9. After adding the sauce, season with salt and pepper and cook for 5 minutes.
  10. Finally, drain the spaghetti and put it on plates, topping it with the sauce.
  11. Optionally, you can top the spaghetti Bolognese with grated cheese. Enjoy your meal!

8.sınıf 1.dönem 2.speaking sınavı soruları  E8.4.SI1. Students will be able to make a simple phone call asking and responding to questions kazanımı için hazırlanmıştır. Sınavınızı listening ile beraber 2 ders saati içerisinde bitirebilmeniz için 5 soru yeterli zamanı sağlayacaktır.

Speaking sınavı için kullanılabilecek sorularımız:

  1. Question: What can you say when you start a phone call? Answer: “Hello, this is [Your Name].”
  2. Question: How do you ask who is calling? Answer: “Excuse me, who is calling?”
  3. Question: What do you say if you didn’t hear something clearly? Answer: “Can you repeat that please?”
  4. Question: How do you ask someone to speak louder? Answer: “Can you speak a little louder please?”
  5. Question: What can you say when transferring a call to someone else? Answer: “One moment, please. I’ll put you through.”
  6. Question: What do you say if someone is not available to talk? Answer: “I’m sorry, he/she isn’t available at the moment. Can I take a message?”
  7. Question: How do you ask for a caller’s name politely? Answer: “May I take your name?”
  8. Question: What do you say when you need to end the call? Answer: “I need to hang up now. Thanks for calling.”
  9. Question: How do you offer to call someone back? Answer: “I have another call coming in. I will call you back later.”
  10. Question: What do you say if the line is bad and you can’t hear well? Answer: “The line is breaking up. I can’t hear you. I will call you again.”

Dokümanlarım sayfasına geri dön>

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments