10.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

0
2285
10.sınıf 1.dönem 2.listening sınavı
10. sınıf 1.dönem 2. listening ve speaking sınavı indir

10.Sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

10. Sınıf 1.dönem 2. listening ve speaking sınavı için örnek listening dosyası, soru ve cevapları 2023-2024.  Dinleme dosyasına ait metin ve cevapları aşağıda örnek sınav kağıdı ile beraber paylaşılmıştır.

10.Sınıf 1.Dönem 2. Listening Sınavı

Bu sınavdaki sorular “E10.3.L1. Students will be able to put the events in the correct order by listening to a story.” kazanımı için hazırlanmıştır.

  • Listen to the audio about Michael Schumacher and answer the questions in your paper according to the information given in the audio.

Michael Schumacher is a famous Formula One race car driver from Germany. He was born on January 3, 1969. Schumacher is known for being one of the greatest Formula One drivers. He won his first World Championship in 1994 with the Benetton team. The next year, in 1995, he won the championship again. Schumacher joined Ferrari in 1996 and won five consecutive World Championships from 2000 to 2004. This was a big achievement. He retired in 2006 but returned to racing in 2010 with Mercedes before retiring again in 2012. Schumacher has many fans around the world who admire his racing skills.

  1. Question: What did Michael Schumacher do before joining Ferrari in 1996? Answer: Won two World Championships with Benetton.
  2. Question: After which event did Schumacher retire for the first time? Answer: After winning five consecutive World Championships with Ferrari.
  3. Question: What major achievement did Schumacher have with Ferrari between 2000 and 2004? Answer: He won five consecutive World Championships.
  4. Question: What was Schumacher’s first team in Formula One? Answer: Benetton.
  5. Question: When did Schumacher return to racing after his first retirement? Answer: In 2010.
  6. Question: Which team was Schumacher with when he returned to racing in 2010? Answer: Mercedes.
  7. Question: When did Schumacher win his second World Championship? Answer: 1995.
  8. Question: What year did Schumacher retire for the second time? Answer: 2012.
  9. Question: Where is Schumacher from? Answer: Germany.
  10. Question: What is Michael Schumacher known for in the world of Formula One? Answer: Being one of the greatest drivers.

10.Sınıf 1.dönem 2.speaking sınavı

Bu speaking soruları “E10.4.S2. Students will be able to talk about several things they used to do when they were children.” kazanımı için hazırlanmıştır.

  • Answer the questions trying to use “used to” your teacher will ask.
  1. Question: What games did you use to play when you were a child? Answer: [Student’s response about childhood games]
  2. Question: Can you tell me about a favorite toy you had as a child? Answer: [Student’s response about a favorite childhood toy]
  3. Question: What was your favorite food when you were younger? Answer: [Student’s response about favorite childhood food]
  4. Question: Did you have any pets when you were a child? What were they? Answer: [Student’s response about childhood pets]
  5. Question: What TV shows or cartoons did you watch when you were young? Answer: [Student’s response about childhood TV shows or cartoons]
  6. Question: Who was your best friend in childhood and what did you do together? Answer: [Student’s response about a childhood friend and activities]
  7. Question: What subject did you like most in school as a child? Answer: [Student’s response about favorite childhood school subject]
  8. Question: Did you have a favorite place to visit as a child? Where was it? Answer: [Student’s response about favorite childhood place]
  9. Question: What was a typical birthday celebration like for you as a child? Answer: [Student’s response about childhood birthday celebrations]
  10. Question: Can you describe a family holiday or trip you remember from your childhood? Answer: [Student’s response about a childhood family trip or holiday]

Dokümanlarım sayfasına geri dön>

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments