5.sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

1
6665
5.sınıf 1.dönem 2.listening ve speaking

5.sınıf 1.Dönem 2.Listening – Speaking Sınavı

5.sınıf 1.dönem 2.listening ve speaking sınavı indirme sayfamıza hoş geldiniz. Listening ve speaking oturumları sınav notunun %50 sini oluşturacağı için oturum puan toplamı sınav kağıdığında 50 olarak gözükmektedir. Yazılı sınavlarımızda da okul geneli yapılan ortak sınavı writing-reading oturumu olarak değerlendirdiğimizi unutmayın.

Listening sınavı için hazırladığımız dosyayı çocuklar için daha dikkat çekici olması için hem videolu hem de dileyenler için sadece mp3 olarak hazırladık.

A- LISTENING 25p

  1.  Listen to the audio and write the names of the activities for Emily and James (5X5=25P)

Bu soru 3.ünitenin E5.3.L1. Students will be able to understand simple, oral texts about hobbies, likes/dislikes, and abilities. kazanımı için hazırlanmıştır.

Hello, my name is Emily. I have many hobbies. Playing hide and seek is my favorite game. I enjoy it with my friends on weekends. It’s really fun. I also love going camping. When camping, I sleep in a tent. I go to the mountains with my family for camping. Fishing is also something I like. I find going fishing quiet and relaxing. I fish in a lake. I also love horse riding. My grandpa lives in a village and has horses.  When I visit him I can ride horses. These activities are my favorite ways to relax and have fun.

Hello, my name is James. I love playing hopscotch with my friends. It’s fun and active. At home, I enjoy doing origami, creating all kinds of interesting things from paper. Playing hangman is also a game I like when I’m with my family. We always have a good time guessing words. These are my favorite activities to relax and have a good time.

EMILY JAMES
 

 

B- SPEAKING (25)

Bu sorular 4.ünitenin E5.4.S1. Students will be able to talk about daily routines. kazanımları için hazırlanmıştır.

  1. Question: What time do you wake up in the morning? Answer: [Student’s response about their wake-up time]
  2. Question: Do you eat breakfast every day? Answer: [Student’s response about having breakfast]
  3. Question: How do you go to school or work? Answer: [Student’s response about their mode of transportation]
  4. Question: What do you usually have for lunch? Answer: [Student’s response about their typical lunch]
  5. Question: Do you like to watch TV in the evening? Answer: [Student’s response about watching TV]
  6. Question: What time do you usually go to bed? Answer: [Student’s response about their bedtime]
  7. Question: Do you help with cooking at home? Answer: [Student’s response about helping with cooking]
  8. Question: Do you do homework every day? Answer: [Student’s response about doing homework]
  9. Question: Do you play any sports after school? Answer: [Student’s response about playing sports]
  10. Question: What do you do on weekends? Answer: [Student’s response about weekend activities]
4.8 5 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Melisa
Melisa
2 ay önce

Çok yardımcı oldu thank you!!! ????????