6.Sınıf 2.Dönem 1.Listening – Speaking sınavı

4
20271
6.sınıf ingilizce dinleme sınavı ve konuşma sınavı
6.sınıf 2.dönem 1.listening sınavı

6.Sınıf 2.Dönem 1.Listening – Speaking Sınavı 2023-2024

Ortaokul 6.sınıf 2.dönem 1.listening ve speaking sınavı ve cevap anahtarları indirme sayfasına hoş geldiniz.

6.Sınıf 2.Dönem 1.Listening sınavı

Bu listening sınavındaki sorular “E5.6.L1. Students will be able to follow slow and carefully articulated speech describing movie characters and movie types.” kazanımı için hazırlanmıştır.

  1. Listen to the audio about occupations and answer the questions in your paper. (5X5=25P)

Sarah is a teacher. She teaches children in a school. Her brother, Mike, is a doctor. He works in a hospital and helps sick people. Their friend, Anna, is a cook. She makes food in a restaurant. Anna’s husband, Tom, is a driver. He drives a bus. They all work hard. Sarah likes being a teacher and Mike enjoys helping people. Anna loves cooking, and Tom likes driving.

1. What does Sarah do?
2. Where does Mike work and what is his job?
3. What is Anna’s occupation?
4. What kind of vehicle does Tom drive for his job?
5. Does Sarah like her job?

6.Sınıf 2.Dönem 1.Listening sınavı cevap anahtarı:

1. Sarah is a teacher.
2. Mike works in a hospital and he is a doctor.
3. Anna is a cook.
4. Tom drives a bus.
5. Yes, she likes her job.

6.Sınıf 2.Dönem 1.Speaking Sınavı

Bu speaking sınavındaki soruları “E6.6.SP2. Students will be able to state the dates.” kazanımı için hazırlanmıştır. Bu kazanımın konu anlatımını  ingilizce tarihler sayfamızda bulabilirsiniz.

  1. What is today’s date? Answer: Today is [day], [month] [date], [year].
  2. When is your birthday? Answer: My birthday is on [month] [date].
  3. What date did you start school this year? Answer: I started school on [month] [date].
  4. When is a holiday you like? Say the date. Answer: I like [holiday]. It is on [month] [date].
  5. Can you tell me the date of the first day of the week? Answer: The first day of the week is [day, month, date].
  6. When do you have an English class? Say the day and date. Answer: I have an English class on [day], [month] [date].
  7. What is the date tomorrow? Answer: Tomorrow will be [day], [month] [date].
  8. When is your favorite festival or event? Say the date. Answer: My favorite festival is [festival]. It is on [month] [date].
  9. Can you tell me the date one week from today? Answer: One week from today will be [day], [month] [date].
  10. What is the last day of this month? Answer: The last day of this month is [month] [date].
4.3 11 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Dddd
Dddd
2 ay önce

Xdccdc

Işıl
Işıl
1 ay önce

Çok teşekkür sizin sayenizde iki sınavdanda 100 aldım yani 25 25 ?

Gönül
Gönül
6 gün önce

Çok iyi