7.Sınıf 2.Dönem 1.Listening – Speaking Sınavı

6
15560
7.sınıf ingilizce dinleme sınavı ve konuşma sınavı
7.sınıf 2.dönem 1.listening sınavı

7.Sınıf 2.Dönem 1.Listening – Speaking Sınavı 2023-2024

Ortaokul 7.sınıf 2.dönem 1.listening ve speaking sınavı ve cevap anahtarları indirme sayfasına hoş geldiniz.

7.Sınıf 2.Dönem 1.Listening sınavı

7.Sınıf 2.dönem 1.dinleme sınavındaki sorular “E7.6.SI1. Students will be able to talk about arrangements and sequences of actions.” kazanımı için hazırlanmıştır.

  1. Answer the questions in your paper according to the audio about Alex you will listen to now. (5X5=25P)

Hi, I am Alex. Every morning, I get up at 7 o’clock. First, I brush my teeth. Then, I eat breakfast. I usually have eggs and toast. After breakfast, I get dressed. I wear my school uniform. Next, I pack my bag for school. I put in my books and a pencil. Then, I walk to the bus stop. The bus comes at 8 o’clock. I take the bus to school. School starts at 8:30. After school, I go home and do my homework. In the evening, I have dinner with my family. Then, I watch TV or read a book. I go to bed at 9 o’clock.

1. What time does Alex get up every morning?
2. What is the first thing Alex does after getting up?
3. What does Alex usually have for breakfast?
4. How does Alex go to school?
5. What are two activities Alex does in the evening?

7.Sınıf 2.Dönem 1.Listening sınavı cevap anahtarı:

1. Alex gets up at 7 o’clock.
2. The first thing Alex does is brush his teeth.
3. For breakfast, Alex usually has eggs and toast.
4. Alex goes to school by bus.
5. In the evening, Alex has dinner with his family and then watches TV or reads a book.

7.Sınıf 2.Dönem 1.Speaking Sınavı

Bu konuşma sınavındaki soruları “E7.6.SP2. Students will be able to express needs and quantity.” kazanımı için hazırlanmıştır.

1. How much water do you drink every day? Answer: I drink [number] glasses of water every day.
2. Do you need a new book for school? Answer: Yes, I need a new book for school.” / “No, I don’t need a new book.
3. How many apples are in the basket? Answer: There are [number] apples in the basket.
4. What do you need to buy from the store? Answer: I need to buy [items].
5. How much sugar do you put in your tea? Answer: I put [quantity] of sugar in my tea.
6. Do you need help with your homework? Answer: Yes, I need help with my homework.” / “No, I don’t need help.
7. How many pencils do you have in your bag? Answer: I have [number] pencils in my bag.
8. How much bread do we have left? Answer: We have [quantity] bread left.
9. Do you need more time to finish the task? Answer: Yes, I need more time.” / “No, I don’t need more time.
10. How many days are there in a week? Answer: There are [number] days in a week.

4.3 8 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

6 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Aras
Aras
2 ay önce

Bunların devlet okulundaki konularla alakası yok

Goshenman
Goshenman
2 ay önce

çok sağolun hocanın sorucağı soruların tıpatıp aynısı

Rukiye
Rukiye
2 ay önce

İyi gibi inşAllah bu gibi olur

Sinem
Sinem
2 ay önce

Harikaaa, sonunda reklamsız 1 site bulduk Allah razı olsun hazırlayanlardan

MAMİ01
MAMİ01
2 ay önce

Popüler olmayi hakeden tek site Reklamsız Virüssüz ❤️